Cookie Consent by Solide Group Beheer hier je cookie voorkeuren
14/7/2023

Nieuw product: Telescopisch Toegangsplatform

We zijn verheugd u vandaag ons nieuwste product te presenteren: het Telescopisch Toegangsplatform (EFF). Deze ladder is speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van aannemers, bouwvakkers en andere professionals die betrokken zijn bij graafwerkzaamheden, bouwputten, containers, ….

Het Telescopisch Toegangsplatform (EFF) is vervaardigd uit hoogwaardig aluminium, wat zorgt voor een combinatie van duurzaamheid en lichtheid. Hierdoor is de ladder gemakkelijk te vervoeren, op te zetten en weer in te klappen. Met een telescopisch ontwerp kan de ladder in lengte verstelbaar worden gemaakt, zodat deze geschikt is voor verschillende dieptes. Dit maakt het werken efficiënter en veiliger dan ooit tevoren.

Enkele opmerkelijke kenmerken van ons Telescopische Toegangsplatform zijn:

·     Lichtgewicht aluminium constructie voor gemakkelijk transport en manoeuvreerbaarheid.

·     Telescopisch ontwerp voor aanpassing aan diverse dieptes.

·     Robuusten duurzaam materiaal voor een langere levensduur.

·     Antislip treden en stevige zijsteunen voor maximale veiligheid.

·     Eenvoudig op te zetten en in te klappen, waardoor tijd en moeite worden bespaard.

Bij ons staat veiligheid voorop, daarom hebben we deze ladder uitvoerig getest en voldoet hij aan de geldende veiligheidsnormen en -voorschriften. We begrijpen dat werken in dieptes risico’s met zich meebrengt, en met ons Telescopische Toegangsplatform kan u met vertrouwen aan het werk.

 

Of u nu betrokken bent bij grootschalige bouwprojecten of kleinere renovatiewerkzaamheden, ons Telescopisch Toegangsplatform zal uw werkzaamheden vergemakkelijken en uw veiligheid waarborgen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie, prijzen en bestellingen. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van de benodigde ondersteuning.

Ontdek het Telescopisch Toegangsplatform

Meer nieuws