Cookie Consent by Solide Group Beheer hier je cookie voorkeuren
30/5/2024

Zelfsluitende Veiligheidsdeur (ZVD)

Solide introduceert een innovatie in werkplaatsveiligheid: de Zelfsluitende Veiligheidsdeur (ZVD). Speciaal ontworpen om de veiligheid op hoogwerkplatformen te verhogen, biedt deze deur een ongeëvenaard niveau van bescherming en gemak.

Optimale bescherming

De ZVD is ontworpen met één doel voor ogen: het maximaliseren van de veiligheid op werkplatforms. Dankzij de zelfsluitende functie sluit het deurtje automatisch achter u, waardoor valpartijen worden voorkomen. Dit mechanisme biedt niet alleen gemoedsrust, maar draagt ook bij aan een nog veiligere werkomgeving.

Eenvoudige montage

Een van de grootste voordelen van de ZVD is de eenvoudige installatie. Met deze gebruiksvriendelijke set kan de deur zonder ingewikkelde procedures gemonteerd worden. In een handomdraai is uw werkplek voorzien van deze essentiële veiligheidsmaatregel. De deur opent alleen in de opwaartse richting en voorkomt een achterwaartse opening dankzij een stevige aanslag, wat bijdraagt aan de veiligheid en stabiliteit van het werkplatform.

Compatibiliteit met MBT en PMP

De Zelfsluitende Veiligheidsdeur is volledig compatibel met Solide's bestaande productlijn, inclusief de Mobiele Bordestrap (MBT) en het Plooibare Mobiele Platform (PMP). Dit betekent dat u de ZVD eenvoudig kunt integreren met uw huidige uitrusting zonder extra aanpassingen.

Voor gebruikers die al over een werkplatform beschikken en hun veiligheidsmaatregelen willen upgraden, biedt Solide de ZVD als apart verkrijgbare accessoire. Hiermee kunt u uw bestaande klimmateriaal uitbreiden en aanpassen aan de hoogste veiligheidsnormen.

De Zelfsluitende Veiligheidsdeur van Solide is een toevoeging aan ons assortiment veiligheidsproducten. Door de eenvoudige montage, compatibiliteit met bestaande systemen zoals de MBT en PMP, en de verbeterde veiligheidsfuncties, is de ZVD de ideale oplossing voor elke werkplek op hoogte. Investeer vandaag nog in de ZVD en zorg voor een veilige, betrouwbare werkomgeving voor al uw medewerkers.

Ontdek hier de ZVD.

Meer nieuws