Cookie Consent by Solide Group Beheer hier je cookie voorkeuren
8/5/24

DAS Introduceert de EAD, toegangsplatform voor bouwwerven

Bij DAS lanceren we het EAD toegangsplatform voor bouwwerven. Dit geavanceerde platform is ontworpen om de veiligheid en efficiëntie op bouwwerven naar een hoger niveau te tillen.

Veilig betreden van bouwwerven

Het EAD-toegangsplatform is ontwikkeld om het betreden van bouwwerven en verschillende verdiepingen zo veilig mogelijk te maken. Dankzij het zelfsluitende deurtje wordt een afgesloten toegang gegarandeerd, waardoor ongewenste en gevaarlijke situaties worden voorkomen. De veiligheidsleuningen aan beide zijden van het platform bieden extra bescherming en stabiliteit voor de gebruikers.

Flexibiliteit en gebruiksgemak

Een van de unieke kenmerken van het EAD-platform is de telescopische basis, die het mogelijk maakt om op verschillende hoogtes te werken. Dit maakt het platform uiterst veelzijdig en geschikt voor diverse bouwprojecten. Daarnaast is de ladder van het platform inklapbaar, wat zorgt voor eenvoudig opbergen en vervoeren.

Het EAD-platform is uitgerust met platte sporten en steunplaten met verankeringspunten onder het platform. Deze kenmerken garanderen niet alleen comfort maar ook extra stabiliteit en veiligheid tijdens het gebruik. Bovendien is het platform voorzien van hijsogen, waardoor de installatie eenvoudig en snel verloopt.

Volledig aluminium structuur

Een ander belangrijk aspect van het EAD-toegangsplatform is de volledige aluminium structuur. Dit maakt het platform niet alleen licht en gemakkelijk te hanteren, maar ook extreem duurzaam en bestand tegen de zware omstandigheden op een bouwwerf.

Met de introductie van het EAD-toegangsplatform zet DAS een nieuwe standaard in de bouwwereld. Dit  platform combineert veiligheid, flexibiliteit, gebruiksgemak en duurzaamheid, wat het een onmisbaar hulpmiddel maakt voor elke bouwprofessional. Of u nu een klein renovatieproject of een grootschalige bouwonderneming heeft, het EAD-platform van Solide biedt de oplossing voor al uw toegangsnoden.

Ontdek hier meer over het EAD-toegangsplatform en hoe het uw bouwprojecten kan verbeteren.

Meer nieuws