Cookie Consent by Solide Group Beheer hier je cookie voorkeuren

Steigers

Ontdek de ongeëvenaarde kwaliteit van onze steigers, die niet alleen voldoen aan alle wettelijke normen, maar ook uitblinken in duurzaamheid en veelzijdigheid. Met productie in België en een uitgebreid assortiment aan reserveonderdelen, kunnen wij met trots een garantie van 10 jaar aanbieden tegen fabricagefouten.

Onze steigers zijn voorzien van een hoogwaardige polyestercoating met tal van voordelen:

  • Behoud van een fris uiterlijk, waardoor het mogelijk is om producten buiten te stockeren.
  • Eliminatie van het risico op zwarte handen en kleding, waardoor onze steigers aanzienlijk comfortabeler zijn dan ongecoate alternatieven.
  • Ideaal voor gebruik in de voedingsmiddelenindustrie, dankzij hygiënische en duurzame eigenschappen.
  • In de winter voelt het aluminium minder koud aan, terwijl een verbeterde grip zorgt voor extra veiligheid.

Wat onze professionele steigers echt onderscheidt, is de onderlinge compatibiliteit van de onderdelen. Hierdoor kunt u moeiteloos een professionele vouwsteiger ombouwen tot een rolsteiger, waardoor u flexibel kunt inspelen op diverse werkbehoeften.

AIR-versie

Voor nog meer innovatie kunt u onze professionele steigers uitrusten met geavanceerde Air platformen. Deze ultralichte glasvezelversterkte thermoplastische composietplaten, met een PP-honingraat kern, bieden uitstekende stijfheid en zijn ongevoelig voor vocht. Hierdoor zijn ze niet alleen lichter dan traditionele houten vloeren, maar bevorderen ze ook de duurzaamheid van uw steigerconfiguratie. Wenst u bij bestelling van een steigerconfiguratie de houten vloer aan te passen naar een Air vloer volstaat het om een R toe te voegen aan het einde van de artikelcode (bvb. VS1004SR).

4S voorloopleuning

Ontdek ook onze revolutionaire 4S leuning, die u rondom 360° beveiligd laat werken, zelfs tijdens het op- en afbouwen van de steiger. Dit systeem vermindert de op- en afbouwtijd aanzienlijk, terwijl u steeds volgens de norm EN1004 werkt.

De voordelen van ons systeem spreken voor zich:

Veiligheid

De 4S voorloopleuning verzekert 100% veilige op- en afbouw van de steiger, met voortdurende 360° bescherming gedurende de montage.

Tijdbesparend

Dankzij de veelzijdigheid van de 4S voorloopleuning, die zowel de functie van diagonale schoren als leuningen vervult, verloopt de (de-)montage sneller met minder onderdelen dan de klassieke uitvoering.

Compatibiliteit

Bestaande steigers kunnen eenvoudig en kostenefficiënt worden aangepast aan de nieuwe normen met de 4S voorloopleuning, waardoor gebruikers altijd onder veilige omstandigheden kunnen werken.

Ik zoek een Das Ladders dealer