Cookie Consent by Solide Group Beheer hier je cookie voorkeuren

Nieuws

Zelfsluitende Veiligheidsdeur (ZVD)

DAS introduceert een innovatie in werkplaatsveiligheid: de Zelfsluitende Veiligheidsdeur (ZVD). Speciaal ontworpen om de veiligheid op hoogwerkplatformen te verhogen, biedt deze deur een ongeëvenaard niveau van bescherming en gemak.
Lees meer

DAS Introduceert de EAD, toegangsplatform voor bouwwerven

Bij DAS lanceren we het EAD toegangsplatform voor bouwwerven. Dit geavanceerde platform is ontworpen om de veiligheid en efficiëntie op bouwwerven naar een hoger niveau te tillen.
Lees meer

Uitbreiding accessoiregamma: Lockjaw Ladder Grip, Laddermat, Ladderlimb en Steigerbumper

In een voortdurende inspanning om de veiligheid en efficiëntie van professionals te verbeteren, introduceren we een reeks nieuwe accessoires die de veiligheidsnormen van ons klimmateriaal naar een hoger niveau tillen. De Lockjaw Ladder Grip, Laddermat, Ladderlimb en Steigerbumper bieden innovatieve oplossingen om het gebruik van ladders en steigers veiliger en effectiever te maken.
Lees meer

Nieuw product: Telescopisch Toegangsplatform

Het Telescopisch Toegangsplatform (EFF) is speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van aannemers, bouwvakkers en andere professionals die betrokken zijn bij graafwerkzaamheden, bouwputten, containers, ….
Lees meer

VSC gamma groeit verder in de hoogte – introductie VSC38

Lees meer

DL04 nieuwkomer binnen gamma dakladders

Lees meer

Solide Group investeert in de toekomst van fabriek in België

Lees meer

Integratie van DAS Ladders binnen Solide Group voltooid

Lees meer