Cookie Consent by Solide Group Beheer hier je cookie voorkeuren
24/8/23

Uitbreiding accessoiregamma: Lockjaw Ladder Grip, Laddermat, Ladderlimb en Steigerbumper

In een voortdurende inspanning om de veiligheid en efficiëntie van professionals te verbeteren, introduceren we een reeks nieuwe accessoires die de veiligheidsnormen van ons klimmateriaal naar een hoger niveau tillen. De Lockjaw Ladder Grip, Laddermat, Ladderlimb en Steigerbumper bieden innovatieve oplossingen om het gebruik van ladders en steigers veiliger en effectiever te maken.

1. Lockjaw Ladder Grip: een revolutionaire stap in ladderveiligheid

De Lockjaw Ladder Grip is een revolutionaire aanvulling op elke ladder, die een ongeëvenaarde stabiliteit en grip biedt. Met een gepatenteerd vergrendelingsmechanisme dat de ladder stevig aan de dakgoot bevestigt, elimineert de Lockjaw Ladder Grip het risico op onbedoeld verschuiven of wiebelen van de ladder tijdens gebruik. Hierdoor wordt de kans op ongevallen aanzienlijk verminderd en kunnen gebruikers met vertrouwen op hoogte werken.

2. Laddermat: een stevige ondergrond voor uw ladder

De Laddermat is verkrijgbaar in twee maten - 100x25cm en 130x31cm - en biedt een duurzame en antislip-ondergrond voor uw ladder. Deze mat is ontworpen om stabiliteit te bieden op diverse ondergronden, waaronder gladde vloeren, tegels en gras. Met de Laddermat kunt u uw ladder stevig positioneren zonder schade aan te richten aan de ondergrond en vermindert u het risico op wegglijden tijdens het klimmen.

3. Ladderlimb: een handige houder voor uw verfpot

De Ladderlimb is een slimme accessoire die ontworpen is om uw werkmaterialen binnen handbereik te houden terwijl u op de ladder staat. Met de Ladderlimb kunt u gereedschappen, verfemmers en andere benodigdheden veilig en gemakkelijk aan uw ladder bevestigen. Dit bespaart tijd en moeite, en minimaliseert het risico op onnodig op en neer klimmen van de ladder.

4. Steigerbumper: bescherming voor u en uw omgeving

De Steigerbumper, verkocht in sets van twee stuks, is een essentiële toevoeging aan uw steigeropstelling. Deze duurzame bumpers beschermen niet alleen de steiger zelf tegen beschadigingen, maar ook aangrenzende oppervlakken en structuren (deurstijlen, muren, …). Met de Steigerbumper kunt u met een gerust hart werken, wetende dat uw werkgebied goed beschermd is.

Meer nieuws