Cookie Consent by Solide Group Beheer hier je cookie voorkeuren

Ladders

Ontdek de ultieme standaard in kwaliteit en veiligheid met onze hoogwaardige ladders. Wij bieden een geruststellende garantie van 10 jaar* tegen fabricagefouten, waardoor u met vertrouwende hoogte in kunt gaan.

Onze professionele ladders worden zorgvuldig vervaardigd en verfijnd, met de keuze tussen geanodiseerd of gelakt aluminium. Het anodiseren legt een beschermende oxidelaag op het oppervlak, wat resulteert in een verhoogde weerstand tegen corrosie en oxidatie. Daarnaast versterkt het de hardheid en slijtvastheid van het aluminium, waardoor uw ladder duurzamer wordt. Onze ladders zijn verkrijgbaar in de standaardversie met uitgebogen voeten voor extra stabiliteit, en ook met rechte voeten, inclusief een stabilisatorbalk vanaf 3 meter lengte in uitgeschoven toestand. Dit garandeert een veilige en stabiele werkomgeving op elke hoogte.

De sporten van onze ladders zijn ontworpen met een geavanceerde antislipbeveiliging: onderaan rond en bovenaan vlak geribbeld. Dit doordachte ontwerp zorgt ervoor dat het stavlak van de sporten tijdens het werken altijd horizontaal blijft, waardoor uw comfort op de ladder wordt gemaximaliseerd. Kies voor het ultieme in ladderprestaties en investeer in onze hoogwaardige ladders die aan al uw verwachtingen voldoen.

* 10 jaar garantie op de professionele ladders
   5 jaar garantie op de basic professionele ladders

Onderdelen

Ik zoek een Das Ladders dealer