Cookie Consent by Solide Group Beheer hier je cookie voorkeuren

Das ladders

Als onafhankelijk producent garandeert DAS Ladders u een zeer sterke verhouding prijs/kwaliteit, met als bestseller de volledig binnenshuis ontworpen ‘Hercules’-trapladder.

Waarom das?

Onze kernwaarden

KWALITEIT
Bij DAS ladders vindt u alles onder één dak. Van ontwerp tot productie en verkoop. Gezien de hoge eisen die wij aan onze producten stellen en de optimale kwaliteitscontrole, garanderen we dat elke ladder die onze fabriek verlaat van superieure kwaliteit is.

INNOVATIE
DAS Ladders is een trendsetter in de wereld van ladders en trapladders. Continu is ons R&D-team bezig met aanpassingen aan bestaande en uitvinden van nieuwe producten om zo ons gamma te optimaliseren.

PERSONALISATIE
Door de jaren heen heeft DAS ladders zijn stempel gedrukt op de markt van gepersonaliseerde producten. Meedenken in het positioneren van private labels maakt van DAS Ladders niet enkel een ladderbouwer maar ook een partner op het vlak van R&D en marketing. Ons maatwerk is uniek in de wereld van de ladders en trapladders.

DEALERNETWERK
DAS Ladders werkt sinds jaar en dag samen met een loyaal dealernetwerk. Deze wensen wij te ondersteunen met tools en communicatie waardoor de naam DAS verder bekend wordt in de markt. Professionele eindgebruikers worden doorverwezen naar de dealer bij hem in de buurt.

Normen

Alle klimmaterialen van Das Ladders voldoen aan de Nederlandse Warenwet en de Europese EN 131-norm.

DAS-felsverbinding®

De DAS-felsverbinding® is uw garantie op een sterke, duurzame en perfect afgewerkte ladder!

Flexibiliteit

Wij kunnen pieken in volumes opvangen en dus snel afwisselen tussen grote en kleine aantallen. Personalisatie is mogelijk. Wij maken van ons product úw product, volgens uw eigen huisstijl.

Sterke prijs-kwaliteit

Bij DAS Ladders vindt u alles onder één dak. Van ontwerp tot productie en verkoop. U handelt rechtstreeks met de fabrikant, zonder tussenpersonen, en dat zult u merken aan de haarscherpe verhouding tussen prijs en kwaliteit.

DAS Ladders

DAS LADDERS ontwikkelt, produceert en commercialiseert standaard en custom made aluminium ladders, trapladders en steigers voor professioneel en semi-professioneel gebruik. De producten voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen. Als Belgisch bedrijf streven wij naar 100% betrouwbaarheid in al onze processen, leveringen en afspraken. DAS Ladders is een marktgedreven, competitieve en innovatieve trendsetter en streeft naar de uitbouw van lange-termijnrelaties met zijn verdelers, nationaal en internationaal.

DAS LADDERS WERKT SINDS JAAR EN DAG SAMEN MET EEN LOYAAL DEALERNETWERK. EINDGEBRUIKERS WORDEN DOORVERWEZEN NAAR DE DEALER BIJ HEM IN DE BUURT.

Ik zoek een Das Ladders dealer

Hulp nodig?

Hulp nodig? Ons team staat klaar om u bij te staan. Meer informatie nodig over onze producten of heeft u een andere vraag, we helpen u graag verder!